SOLARSUNRINGS ZWEMBADVERWARMING

Deze ringen werken passief dus zonder elektriciteit en zonder filterpomp. U heeft dus geen zwembad verwarming systemen die stroom en/of pomp nodig hebben om tot deze resultaten te komen. Ingeschakelde filterpomp en elektriciteit bij een zwembad met spelende kinderen kan gevaarlijk zijn. Fabrikanten adviseren niet voor niets deze apparatuur minstens 3 meter verwijderd van het zwembad te plaatsen en degelijk vast te zetten.

 

RINGEN ZIJN GEMAKKELIJK:

Zelfs een kind van 7 jaar kan de ringen zonder moeite op het water leggen en ze er van af halen. (Let op wel tel aller tijden ouderlijk toezicht rond een zwembad)

U hoeft alleen te zorgen dat ze uit het bad niet op elkaar in de zon liggen, want dan kunnen ze elkaar smelten. Dus leg ze weg in de schaduw, dit mag dan wel op elkaar. Leg ook de ringen niet even op het gras dan heeft u een verschroeide plek, dit verbrand namelijk ook. In het water kan de ring meteen de warmte kwijt in het water, daar is het voor gemaakt.

SOLARSUNRINGS ZIJN STERK:

Gemaakt van een dikke sterke Vinylfolie gaan ze bij normaal  gebruik wel tot 10 jaar mee.

SOLARSUNRINGEN ZWEMBADVERWARMING HEBBEN 6 STERKE MAGNETEN IN DE BUITENRAND:

De magneten zorgen er voor dat op het water (ook bij zeer grote zwembaden) de sun rings automatisch bij elkaar blijven en een grote aaneengesloten deken vormen over het zwembad. Hierdoor zijn de ringen ook gemakkelijk uit het water te halen. De magneten zorgen mede voor veiligheid, als een kind of dier in het water valt, vallen de ringen direct uit elkaar zodat men niet verstrengelt raakt zoals wel het geval is bij gesloten noppenfolie zomerafdekkingen doeken.

SOLARSUNRINGS MAKEN HET WATER SCHONER EN ZUIVERDER:

De kleine maar sterke magneten magnetiseren de kalk deeltjes in het water, hierdoor gaan ze elkaar opzoeken en worden grotere deeltjes en laten ze zich nu uit het water filteren. Hierdoor word het water helderder, schoner en hebt u minder kans op Algen vorming en aanhechting van vuil aan zwembad-onderdelen.