Hoe werkt de Solar Sun Ring?
's Nachts fungeert de lucht als een isolerende deken om de warmte vast te houden die tijdens daglicht gewonnen wordt. Deze ringen hebben dus een dubbele werking. Solar Sun Rings zijn uitgerust met zes magneten ter verbetering van helderheid en de afname van de hardheid van het water in uw zwembad. De magneten zijn zo gepositioneerd dat ze elkaar opzoeken. Hierdoor kunt u gemakkelijk alle ringen naar u toe trekken zonder dat u het water in hoeft. Dit is niet zwaar en de ringen zijn makkelijk van elkaar los te krijgen.

Solar Sun Rings zijn ontworpen zodat automatische zwembad robots /schoonmakers gewoon hun werk kunnen doen. Noch water, noch zwembadchemicaliën kunnen verdampen via de Solar Sun Rings, dit door de twee lagen zwaar vinyl. U bespaart hiermee water en chemische stoffen. Zodra het water in uw zwembad de goede temperatuur heeft bereikt, kunt u de Solar Sun Rings omdraaien om de warmte vast te houden en de verdamping tegen te gaan.

Hoe De Solar Sunrings te gebruiken:

Vul de Ringen zoals beschreven en zorg er voor dat u een dekking van 70% tot 80% van uw zwembaden heeft. De kleine driehoekjes tussen de ringen tellen hierbij mee. De ringen moeten in het water gelegd worden met de blauwe kant aan de onderkant. U moet niet meer dan 70% van diepe baden en 80% van ondiepe bande afdekken. Voor het beste zonne-effect; houd de bovenzijde van het Solar Sun Rings schoon en helder.

Afkoelen:

Draai de Solar Sun Rings om, zodat de blauwe kant boven is. De Solar Sun Rings zullen het water niet meer verwarmen, maar wel op temperatuur houden.

Water en chemiecalien besparen:

Geen water of chemicaliën zullen verdampen via de twee lagen van zwaar vinyl. Bij een goede afdekking van 70 tot 80% heeft u minder verlies door verdamping. Hierdoor bespaart u water en hoeft u minder chemicalien toe te voegen.

Nieuw en verbeterd: 

Wat is nieuw aan de vernieuwde Solarsunrings? 

1) Iets hogere buitenrand met als resultaat een betere stabiliteit op het water.

2) Vergroting van het stralingsopvang oppervlak met 10% hierdoor meer opwarm rendement

3) Verbeterde regenwaterafvoer, dus eraf halen bij regen niet meer nodig. Dus gemakkelijker.

4) Betere verbinding met elkaar door sterkere magneten ( 6 stuks in de buitenrand ).

5) Magneten apart luchtdicht ingelast.6) Nieuw lasprocede, daardoor nog langere levensduur